Saturday, February 25, 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU! BADRUL AMIN...

# Entri dibawah disiarkan lebih setahun yang lalu. Tiada salah dan cacat cela sebenarnya. Poligami dibenarkan dalam Islam (tertakluk terma dan syarat!). Badrul Amin berjawatan lantikan politik dibawah kerajaan Pakatan Rakyat Selangor, maka tiada juga alasan mengatakan beliau tidak mampu.

Cuma bila dikhabarkan Badrul Amin ditangkap khalwat di Kuantan, Pahang maka kita `berhak' menyoal dan mempersoalkan beliau. Sebagaimana dia juga `berhak' melabel AnuWar Israel sebagai Imam Mahadi. Badrul Amin juga kemaruk politik dan kini kemaruk `seksualiti'. Apakah dengan dua isteri yang ada masih belum mencukupi untuk nafkah batin? Atau mungkin Badrul Amin sudah kembali single. Tapi kalau iyapun Badrul, apasalahnya kahwin lagi satu...kuota membenarkan sampai empat! Mustahil tak tahu pra syarat tersebut, kata alim sangat!

Walaubagaimanapun, berita ini tentu diterima dengan penuh gembira oleh Timbalan Presiden PAS iaitu Mat Sabun (Mat Sabu) yang terkenal dengan skandal phone seks beliau dengan wanita bernama Normah...Kes khalwat al-Ustad PKR ini, mengukuhkan lagi hipotesis bahawa PKR memang `suka' aktiviti tidak bermoral termasuk kes liwat Al-Juburi dan kes ADUN Bukit TeLANJANg....

TAHNIAH BADRUL AMIN...


 
Warisan Tamar
19 November 2010, Jumaat

TAHNIAH! memang benar-benar tahniah kepada manusia yang menggelar dan digelar Ustaz Badrul Amin. Beliau kelahiran pantai Timur Sabah. Pemimpin tegar reformasi Anwar Ibrahim yang sedang berhadapan kes liwat II. Kini merupakan pemimpin kanan PKR ~ sebuah parti yang semakin karam! 

Badrol Amin dikenali dengan zikir munajat beliau yang kata orang boleh membawa seseorang yang mendengar atau menyertainya `cair' atau mencurahkan airmata. Beliau pernah bertanding pada PRU di Sabah namun tewas kesemua percubaan beliau. Kemudian bertanding lagi di bumi Semenanjung. Tewas lagi....bak kata orang hidung kemek, pipi tersorong-sorong! Kerana `kesetiaan' beliau kepada perjuangan `suci & murni' Anwar Ibrahim, beliau `makan gaji' dengan kerajaan Negeri Selangor!

Tahniah! Dr Badrol Amin ~ memang benar telahan orang ramai ~ suara beliau bisa mencairkan hati orang apalagi yang bernama wanita.  Selamat Pengantin Baru ~ Badrol Amin & Harlina Zainuddin (Kuota No.2)!

# Al Ustaz Badrol Amin pun ada nafsu ~ dia juga manusia biasa, tidak maksum. Eloklah dia berkahwin lagi...jika mampu zahir batin, apa salahnya kuota dipenuhi sepenuhnya! Cayalah Ustaz...ayat memang power lah orang tua ni!

No comments: