Thursday, April 4, 2013

Update PRU13: Video Penuh Liwat Anwar & Mahasiswa Akan Didedah
Video liwat AlJuburi @ Anuwar dengan mahasiswa akan didedahkan tidak lama lagi.....Pembangkang terutamanya PAS dan DAP sudah mula goyah dan ragu dengan AlJuburi...AlJuburi sedaya upaya menyakinkan geng-geng pembangkang supaya mempercayai beliau bahawa beliau bukan PELIWAT!

Melainkan pencacai dan penjilat pembangkang terutamanya PKR, PAS DAP ...rakyat Malaysia tidak percaya sama sekali bahawa AlJuburi bukan PELIWAT! Anwar adalah PELIWAT TEGAR!

Baca pendedahan PapaGomo:-

Maklumat terkini yang diperolehi sebentar tadi mengesahkan mesyuarat Pakatan Pembangkang gagal mencapai kata sepakat siapa jadi Perdana Menteri ekoran DAP dan PAS yang tidak bersetuju untuk Anwar Ibrahim menjadi PM kerana isu moral terbaru yang didedahkan oleh blog Papa Gomo.
Mengikut maklumat Hadi Awang melahirkan kebimbangan yang video Anwar Ibrahim bersama mahasiswa akan dikeluarkan lagi selepas ini dengan rakaman penuh memaparkan aksi seks ketua umum Pakatan Pembangkang itu.

Elok le Pakatan siap sedia, mana kau orang nak letak muka lepas ni bila full klip video Nuar keluar? Aku dah bagi amaran tapi degil.


No comments: