Friday, April 5, 2013

Update PRU13: PAS Lawan PKR di Parlimen Labuan!Pakatan Rakyat nama atas kertas. Pakatan Rapuh adalah nama sebenar. Kemaruk bertanding dalam Pakatan Rapuh memang tidak dinafikan lagi....Selepas Johor, Perak, Sabah....kini Parlimen P166 Labuan pun PAS dan PKR akan berlawan sesama sendiri! Inikah parti yang diharap akan memerintah negara? Ranap Malaysia kalau Pakatan Rapuh ni memerintah....Cakaplah orang BN suka berebut jadi calon...Pakatan Rapuh lagi gila kuasa...jadi calon punya pasal lawan tetap lawan....tak kira depan belakang atau dari sudut mana pun. Inilah pakatan yang tidak boleh pakai langsung....
 

 Calon PAS...Baca SINI  
PAS hari ini nekad meletakkan calon anak tempatan di Parlimen Labuan walaupun Timbalan PKR Azmin Ali semalam mengumumkan kerusi itu milik PKR.

Pesuruhjaya PAS Wilayah Persekutuan Mohamad Noor Mohamad mengumumkan Ketua Penerangan PAS Kawasan Labuan, Hadnan Mohamad sebagai calon parti itu bagi Parlimen Labuan (P166).

Hadnan, 53, anak tempatan Labuan dari Tanjung Aru bekerja sebagai Perunding Bekalan Barangan di Sabah Shell Petroleum Company Limited dan pernah menjawat jawatan Naib Presiden Kesatuan Pekerja Perindustrian Petroleum.

Calon PKR....Baca SINI 

Tan Sri Berahim Menudin (PKR) VS Hadnan Mohamad (PAS)

# Kalau UMNO/BN kalah juga di Labuan...bukan salah pengundi. Salahkan calon `tak boleh menang' UMNO/BN! So, UMNO/BN letaklah calon `boleh menang' bukan calon kroni!

No comments: