Sunday, March 3, 2013

OPS SULU: PASengal Sahut Cabaran Ke Medan Perang?

Puak pembangkang makin sengal dan bengap dengan isu keselamatan di Sabah. Kalau di Facebook dan twitter mereka bukan berbicara tentang sokongan moral kepada pasukan keselamatan kita atau mendoakan kejayaan mereka. Tetapi mereka lebih gemar menyalurkan berita-berita negatif berkenaan keselamatan negara. Budaya kebebasan bersuara dan kebebasan media kononnya...sebenarnya mereka sedang mengamalkan budaya membabi butakan isu keselamatan.


Seorang pengikut tegar pembangkang dalam Facebook (manusia seekor ini kalau kencing Nik Aziz atau taik Anwar pun dia sanggup telan....bayangkan ketaksuban beliau...toksah harap boleh tukar pendirian gaban beliau terhadap apa jua perjuangan bodoh pembangkang)....Pengikut tegar ini amat aktif menyebarkan maklumat yang negatif atau menyalahkan pihak keselamatan dan kerajaan termasuklah menyebarkan kononnya kepala anggota keselamatan yang terbunuh dipenggal! Senang cakap manusia ini wajar digelar....syaitannnnn!

Kalaulah Hj Hadi dah bersedia dengan senapang patahnya untuk berjuang walaupun hanya memakai kain sarung dan baju dalam putih.....Anwar dan Tian Chua rasanya hanya berani menyorok dalam kain sarung Hj Hadi. Bravo Hj Hadi....:) anda lebih baik drpd Nik Aziz...Tapi sengal dan bangang serupa jugak lah! :)


No comments: