Saturday, March 9, 2013

Anuwar Peliwat II: CheguBard PKR ~ Bapa Saiful@Azlan Kaki Judi
Heboh dan kecoh pengikut puak pembangkang terutama pengikut PKR.....terasa puas macam lepas AnuWar melampiaskan nafsu liwat beliau ke dubur mangsa! Semuanya gara-gara Azlan Lazim...bapak kepada Saiful mangsa liwat II AnuWar Aljuburi membuat kenyataan dan pengakuan bahawa pengakuan liwat oleh anaknya adalah palsu dan percaya AnuWar Aljuburi dianiaya.

Macam biasa macam Tian `Jing' Chua...sikit-sikit konspirasi UMNO/BN. PKR dan pembangkang dah habis modal...apatah lagi kes pencerobohan Kumpulan Kiram di Lahad Datu mendedahkan wujud penglibatan puak pembangkang Malaysia sebagai dalang sebenarnya sudah menyesakkan dada AnuWar Aljuburi!


Siapa bapa Saiful? Kalau pengikut pembangkang melambung-lambung kesukaan dan kegembiraan sebab kononnya kes liwat II Anuwar Aljuburi adalah konspirasi dan niat jahat UMNO/BN....Lupakanlah mangkuk-mangkuk hayun semua...korang memang sengal dan bangang! Korang dah masuk dalam longkang...dah masuk dalam perangkap sendiri pun....Johari Abdul nak cover line...kejayaan membawa Azlan untuk buat U-Turn adalah kepuasan Johari Abdul selepas kantoiii mengetawakan AnuWar Aljuburi semasa AnuWar melakukan aksi kongkek ke atas China Doll! Tapi semua itu bersifat sangat sementara....masuklah korang dalam longkang!

Chegubard Bangang sebelum ini turut mendedahkan kepundekan Azlan Lazim...mengecop Azlan sebagai kaki judi dan bapa ayam! Adakah Chegubard Bangan akan menyanjung dan melambungkan Azlan Pundek atas `sokongan' ke atas AnuWar utk kes liwat II? Korang baca Chegubard punya hentam Azlan Pundek sebab kes liwat II....kat SINI. Dulu hentam Azlan, kini nak puji melambung ker?

Pengikut PKR dan pembangkang lupa dan dungu sangat bahawa pemimpin mereka sudah hentam Azlam kaw-kaw sebelum ini...sekarang korang ambik ler orang tua pokai tu...layan ler kehendak orang tua kaki judi! Bukan WT kata tapi Chegubard Bangang yang cakap....

Nak lebih lanjut dan kronologi yang bertepatan dengan cerita RBF kat SINI bagaimana berkaitannya kata-kata Chegubard Bangang bahawa Azlan Pundek memang tak boleh pakaiiii...duit punya pasal, apa saja pun boleh gadai...

So, pengikut PKR...dan pembangkang dari longkang....tak payah nak suka sangat dengan sokongan Azlan! Itu sokong bawa musibah namanya!

Padan muka korang...hahahaha


No comments: