Tuesday, February 26, 2013

Panassss: Kecoh Penerima Tidak Layak Dapat BR1M! Salah Kerajaan BN Lagi...

Kecoh sejak dua tiga menjak ini pasal BR1M 2.0. Ramai sangat yang merapu dan naik sasau tak tentu hala. Yang kononnya digelar ulamak (sebenarnya ularmak putar alam!) oleh pengikut totok mereka pun naik syeikh...Yang terkenal buat kecoh macam Anuwar Israel toksah cakap lah.....10 benda dia cakap sepatah haram pun tak pernahnya betul kerajaan BN. Dulu mangkuk hayun ni jadi pak menteri bawah kerajaan BN, dia pukul kaw-kaw Dapig dan PASengal! Sekarang mangkuk hayun tersebut dah sekandang dengan Dapig dan PASengal!

Nik Aziz semakin sengal dari hari ke sehari...bahasa kasarnya! dah makin nyanyuk dari hari ke sehari...Amatlah pelik kalau rakyat Kelantan masih taksub dengan kesengalan Nik Aziz....apakan daya undi adalah rahsia.


Apa yang jadi kecoh pasal BR1M 2.0 yang diberikan oleh kerajaan BN? Kerajaan BN dah buat silap...tak habis-habis buat silap bodoh...silly mistake orang kampung kata! Adakah patut dua `orang' kat bawah ni pun tersenarai sebagai penerima BR1M 2.0!

 Memang padanlah Nik Aziz dan Hj Hadi naik sawan....cuba bagi kat mereka berdua.....senyap-senyap dua sengal ni balun juga ni! Ingat Nik Aziz dan Hj Hadi ni zuhud sangat ker?...Tapi memang betul kerajaan BN dan LHDN memang salah....betullah kali ni Nik Aziz dan Hj Hadi dari parti PASengal kata....kerajaan BN bagi BR1M 2.0 kat ayam dan lembu!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 Memang tak patut Nik Aziz Lembu dan Hj Hadi Ayam menjadi penerima BR1M 2.0.....kerajaan BN kena semak semula senarai penerima BR1M...supaya BR1M 3.0 dan seterusnya tiada pula Lim Monyet atau Anuwar Beruk tersenarai sebagai penerima BR1M....No comments: