Friday, August 31, 2012

PANASSSS: RAKAMAN AUDIO TAKLIMAT STRATEGI RAHSIA PKRAnda fikirlah sendiri...suara siapakah ini? Melayu? Islam?...

# Anwar Peliwat Negara...


Salam Merdeka 55 Tahun! [Video Meruntun Jiwa]

Thursday, August 30, 2012

Video: Sekitar Himpunan Janji Bersih Yang Tak Berfaedah! (Ambang Merdeka @ Dataran Merdeka) MERDEKA 30 OGOS 2012Korang nilailah sendiri...lebih ramai yang syok sendiri. Begitulah perangai liwat penyokong pembangkang Bersih....Hanya tiupan trumpet yang membingitkan suasana supaya nampak happening! 

Woiii...BERSIH bodohhhh....sudahlah berdemo tak tentu pasal macam orang kena sawan ni....tak payah perasan...majoriti rakyat Malaysia jijik benci dan geli dengan acara yang korang buat...

# Nuar juga yang sedap meliwattt.....


Panasss: Kebodohan Puak Pakatan Memahami `Peribahasa'
Kepada baghal-baghal pembangkang terutama puak PAS yang semakin terserlah ketololan mereka, lain kali belajar peribahasa sikitlah....tak faham tanya, kalau tak faham juga...itu sebab korang memang tersangatlah bangang! Jilatlah lagi air liur DAP...dah nasib penyokong pembangkang kena sokong Anwar peliwat negara!

Nah! korang faham tak ni....Anwar Ibrahim : Bagai melepas anjing yang tersepit (Maknanya: orang kita tolong lepas tu tak mengenang budi kita, menyusahkan kita....adakah Anwar serupa dengan anjing? Itu adalah perumpamaan...

"Better the devil you know than the devil you don't know - It is better to deal with something bad you know than with something new you don't; the new thing might be even worse.  

The proverb is of Irish origin and has been traced back to the 1539 Collection of proverbs by R. Taverner. First attested in the United States in 'Dodd Cases' by K. Livingston..." "Random House Dictionary of Popular Proverbs and Sayings" by Gregory Y. Titelman (Random House, New York, 1996).

Friday, August 17, 2012

Panasss: Anwar Akhirnya Melutut!
Jika ayat ini benar dan sebenar-benarnya dari Individu Bernama Anwar Ibrahim.....Pasti Nik Aziz dan Karpal Sink bersama konco-konco mereka akan terkedu dan meoyan pada pagi Syawal nanti....kita nantikan kesudahannya....

Saya sebenarnya merasa sugul dan berdosa dengan keterlampauan beberapa pihak dalam pasukan kita, di mana dalam usaha kita mengejar kedudukan dan jawatan Perdana Menteri, kita telah jauh pergi hingga memfitnah Datuk Seri Najib dan keluarganya. Saya ingin mengajak rakan-rakan saya dan jentera pakatan supaya membuat perubahan dengan menghormati institusi kePerdana Menterian yang sekian lama kita warisi. Jawatan Perdana Menteri adalah khas untuk orang Melayu dan Islam sahaja, bukannya untuk bangsa lain.
Kepada umat Islam di Malaysia, saya turut ingin memohon maaf atas keterlanjuran saya menyokong Israel tempoh hari. Sesungguhnya saya tidak mampu untuk menghalang kehadiran mereka dalam hidup saya, maka dalam keterpaksaan saya perlu mengikuti kemahuan, desakan dan asakan bertubi-tubi mereka. 
Sebenarnya saya turut mendapat maklumat yang salah berkenaan kes Altantunya. Saya akui maklumat itu belum boleh disahkan. Dalam hal Bersih 3.0, saya sangat-sangat menyesal kerana melibatkan kerosakan keharmonian negara. Sebenarnya, saya tidak pernah bersetuju secara peribadi hal-hal yang sedemikian, melainkan desakan rakan-rakan bukan Islam dalam pakatan. 
Sebagai Ketua, saya perlu adil kepada semua dan memenuhi segala keinginan mereka walaupun ianya sebenarnya bertentangan dengan kehendak saya. 
PRU13 akan menjelang tidak berapa lama lagi, sekiranya saya tewas kali ini, saya akan kembali ke Amerika Syarikat dan kembali mengajar di universiti di sana. Kepada rakyat Malaysia, saya akui Datuk Seri Najib adalah seorang pemimpin dan pentadbir yang paling sesuai untuk rakyat Malaysia.