Friday, January 27, 2012

Semakin Panasss: Kisah Lompat Parti & UMNO (Sabah) Sdn Bhd!


31 Januari 2012 dijangka satu pengumuman politik akan dilakukan di Sabah. Ramai yang sudah menduga dan ramai juga yang masih tak faham bahasa...:) jangan marah geng! Apa yang akan diumumkan? Press conference? Whateverlahhh....tapi seperti entri sebelum ini, ia berkait rapat dengan kedudukan UMNO Sabah dan UMNO di Sabah. 

What? Any different between UMNO Sabah and Umno di Sabah? Ada kawan kata ada beza antara kedua-duanya. Apa yang bezanya? Kawan kata, lu fikirlah sendiri...I am sorry! Tapi kawan juga kata, dua-dua ada persamaan iaitu lebih afdal katanya UMNO di Sabah dan UMNO Sabah dijenamakan sebagai UMNO (Sabah) Sdn Bhd...! 

Wow...maknanya kena daftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia. Pasti ada Lembaga Pengarah. Pasti ada pemegang saham samada terbesar mahupun terkecil. Apapun demikianlah persepsi politik kata kawan. Segelintir kalaupun tidak majoriti orang politik mungkin mengiyakan `jenama baru' ini. Pasti juga akan ada yang menafikannya. Kawan kata, sendiri mau ingat lah....

Amat malang sekiranya senario dan kisah politik dimana pemimpin UMNO Sabah menyeberang ke parti lawan dipandang enteng dan remeh oleh kepimpinan UMNO. Jawapan teramat klise dan  umpama skrip apabila masing-masing pun berkata bahawa tindakan tersebut tidak memberi kesan kepada BN/UMNO! atau tindakan mereka sudah diduga dari awal lagi atau pemimpin berkenaan sebenarnya sudah tidak mempunyai pengaruh politik atau pemimpin berkenaan tidak memperolehi apa yang diminta dan sebagainya yang biasa kita dengar! Ini pasti mengecewakan....

Sekiranya benar Sabah People's Front Party (SPF) menjadi pilihan, usahlah kepimpinan UMNO memandang rendah keupayaan mereka. Walaupun sejak mutakhir ini, berita nasional lebih banyak bercerita tentang bagaimana bumi Semenanjung akan dilimpahi apa jua kemudahan duniawi sekiranya BN kekal memerintah. Sesekali diselitkan beberapa perkataan dan ayat dalam ucapan seperti menyebut bangsa Kadazan dan bangsa Iban, sebagai tanda tidak melupakan rakyat Malaysia di Malaysia Timur! 
Nampak gayanya, deposit tetap di Sabah dan Sarawak seperti menjadi deposit sampai mati milik BN. Sekurang-kurangnya mungkin itulah persepsi dan tanggapan sebahagian pemimpin BN sendiri. Adakah mustahil untuk kita menanggung kerugian dengan deposit tetap kita? Perancang kewangan akan mengatakan hampir mustahil kerugian akan dialami oleh pelabur! Dalam politik, adakah ia serupa dengan realiti kewangan?

Akan menjadi kesilapan besar jika apa yang diumumkan (dijangka) pada 31 Januari 2012 diambil mudah dan dilayan secara angkuh oleh kepimpinan BN! Kita lihat apa yang berlaku...

Jangan lupa ` politik adalah seni kepada apa jua kemungkinan'


Kaitan entri diatas boleh dibaca dalam tulisan-tulisan dibawah:

Panasss: Abislah BN! Ahli Parlimen (B) Dari Sabah Masuk PKR


Selepas `dibebaskan dan dilepaskan' oleh Yang Arif Hakim Mahkamah Tinggi dari tuduhan liwat II pada 0901 baru-baru ini, Hj Anwar tidak membuang masa. Beliau bersungguh-sungguh membuktikan bahawa beliau masih laku di pasaran politik Malaysia. Beliau masih bernafsu untuk membuktikan bahawa `janji 16 September' beliau bukan angan-angan kosong (Jangan ingat dia cuma bernafsu pada jantan betina!). Cuma beliau `menangguhkan' janji tersebut sebagaimana beliau menangguhkan kes liwat II sebanyak hampir 60 kali!

Soal video seks versi terbaru kononnya lakonan Hj Anwar semasa `lawatan kerja rasmi' ke bumi Siam  Januari 2011, tidak mengganggu aktiviti politik Hj Anwar. Skrip jawapan akan dan sedang disediakan...:(

Kali ini Hj Anwar ingin membuktikan lagi...ini kali lah! Walaupun hakikatnya Ahli Parlimen (Bersara) ini sudah kurang `ummpphh dan power' tapi sekurang-kurangnya `road tour' Hj Anwar ke Sabah baru-baru ini tidaklah balik tangan kosong...Jangan ketawa geng!!! 

Memang benar! akan ada wakil rakyat BN yang akan menyeberang dari BN ke parti bertentangan. Tidak semestinya menyertai PKR atau DAP dan jauh sekali PAS! Tetapi mungkin USNO (Baru) atau Sabah People's Front Party (SPF) sekiranya bukan SAPP...Samada tindakan ini akan dilakukan dalam masa terdekat ini atau selepas DS Najib mengumumkan PRU13, masih dalam pertimbangan. 

Dijangkakan `tsunami' politik akan berlaku di Sabah jikapun tidak sebesar tsunami politik 2008 yang melanda bumi Semenanjung Malaysia aka Malaysia Barat, tsunami `kecil' ini adalah limpahan tsunami `kecil' pada Pilihanraya Negeri Sarawak 2011. 

Kata orang: Jangan berumah ditepi pantai, kalau takut dilambung ombak! Jangan dianggap tsunami kecil tidak mampu menenggelamkan kapal besar! Jangan sesekali memandang rendah.....Jangan sampai mengigit jari!

# DS Najib semakin sibuk ronda-ronda aka walkabout di seluruh Semenanjung aka Malaysia Barat! Jangan sampai lupa Borneo aka Malaysia Timur sudahlah...bimbang yang dikejar tak dapat, yang dikendong semakin menjauhkan diri...

Opppssss....Hampir terlupa, BACA SINI tentang Ahli Parlimen (B) daripada BN yang join Hj Anwar! :)

Monday, January 23, 2012

Isu Air Di Sabah: Apa penyelesaian?


# Air merupakan keperluan paling asas kehidupan. Laporan akhbar dibawah adalah sebahagian kecil apa yang dialami penduduk negeri Sabah. Masalah air, banjir, isu tanah, PATI dan beberapa isu domestik yang lain selain daripada isu Perkara 20 dan `Sabah for Sabahan' pasti akan menjadi `isi kandungan' Pilihanraya Umum akan datang. Kita sudah jemu dan mangli dengan jawapan klise kepimpinan kerajaan sedia ada. Soalnya, apakah penyelesaiannya? Sudahkah kerajaan sedia ada bersedia dengan jawapan yang lebih diterima rakyat? Atau terus dengan jawapan klise...?

KUNAK: Penduduk Kampung Simpang Empat yang menghuni kira-kira 160 rumah dekat sini merayu pihak berkuasa air Kunak supaya segera mengatasi masalah bekalan air yang terputus di kampung berkenaan sejak empat hari lalu.

Setiausaha Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Kampung Simpan Empat, Ibrahim Tabir, berkata penduduk kampung berkenaan bergantung sepenuhnya kepada bekalan air dari loji air Sungai Kalumpang dan bekalan air yang terputus sejak Jumaat lalu
benar-benar menyukarkan kehidupan harian penduduk. 

"Untuk makluman, sejak tahun lalu, Kampung Simpang Empat hanya dibekalkan air paip pada waktu malam. Itupun untuk tempoh tiga jam sahaja sehari. Pada waktu siang, bekalan air paip tidak ada. Bagaimanapun, penduduk masih mampu bertahan," katanya dalam satu kenyataan di sini, hari ini.

Ibrahim berkata, pihaknya menghubungi Jurutera Air Kunak untuk mengetahui punca masalah bekalan air namun gagal dan masalah berkenaan pula tidak dapat dimajukan ke pejabat air Kunak kerana kakitangan sedang bercuti sempena Tahun Baru Cina.

Katanya, keadaan itu memaksa ramai penduduk terutama suri rumah mencari punca air alternatif seperti di sungai berhampiran di kawasan ladang kelapa sawit untuk membasuh pakaian dan pinggan mangkuk kerana tangki simpanan air mereka sudah hampir kering malah ada yang sudah kosong sama sekali. 
 
 
 

Misteri Bekas Menteri & Sandwich China Doll: Gong Xi Fa Chai....

`Bekas Menteri Misteri?'

Umum mengetahui betapa berduyun-duyun pengikut tegar, penyokong hatta pejuang kebabasan dan pendemokrasian semenjak gerakan reformasi 1999 lari atau terus menyepikan diri dari manusia bernama Hj Anwar atau pernah digelar al-juburi oleh Timbalan Presiden PAS, Mat Sabu. Meskipun Hj Anwar diwartakan sebagai pemimpin anugerah tuhan oleh isteri tua Hj Anwar (isteri muda ramai yang berjantina sama dengan pemimpin ini!). Malah ada yang mengumpamakan Hj Anwar sebagai Imam Mahdi...Inilah yang dikatakan taksub tahap gaban...

Bagaimanapun walaupun bilangan mereka yang menyertai atau mendukung perjuangan Hj Anwar yang semakin senget dan songsang amatlah kecil.....Usaha membawa nama-nama besar amatlah penting untuk survival perjuangan songsang. Tidak mengajaibkan kita jika mereka ini dalam kategori pemimpin yang pernah menikmati kesenangan semasa ditampuk kuasa Barisan Nasional. Kini, mereka sedar mereka bukanlah dalam kategori winnable candidate....selain sudah expired, mereka sudah tentu tidak lagi efektif.

Tidaklah juga mustahil jika tindakan mereka untuk berada disisi Hj Anwar @ al juburi dikala semakin ramai manusia menjauhkan diri dari pembawa penyakit songsang ini adalah semata-mata untuk meraih perhatian kepimpinan kerajaan agar segala kehendak dan mahu mereka dituruti. Waima, kubur sudah memanggil sekalipun rasanya mereka masih mahu mengaut apa saja yang masih termampu. 

Maka bukanlah menghairankan, spesies ini adalah mereka yang makin tua makin menjadi...! Baca tulisan Kickdefella berkaitan `misteri' bekas Menteri dan peminta sandwich China Doll sebagaimana minat Hj Anwar Al-Jubb! `Bekas Menteri & Sandwich China Doll'

Selamat Tahun Baru Cina & Happy New Year...

Sunday, January 22, 2012

Liwat II: Tiada Keadilan Untuk Hj Anwar? PAS Kuda Tunggangan...


# Selepas mendengar penjelasan Datuk Salehhudin, peguam kanan yang merupakan bekas Pendakwaraya, semoga terbukalah hati dan bertambahlah kefahaman betapa `bias'nya sistem keadilan negara kita kepada Tertuduh @ Hj Anwar! 

Tapi jawapan klise pengikut totok PKR & PAS, ini semua konspirasi...pengikut totok DAP tahu sodomi berlaku tapi asalkan bukan orang dia! Yang penting menunggangi PAS & PKR! Mangsa tunggangan paling sadis semestinya orang PAS ler...sebab PKR pun tumpang sekaki tunggang PAS! Nak kata PAS bodoh...orang PAS naik sawan pulak! tapi kalau dah sanggup baring atas jalan raya sebab nak bela peliwat....apa kejadahnya! Takkan nak kata orang PAS ni bijak pandai pulak..

Saturday, January 21, 2012

Lajim Ukin: Saya Masih UMNO!


Datuk Lajim sudah menegaskan bahawa ketiadaannya ketika lawatan TPM, Tan Sri Muhyiddin ke Sabah baru-baru ini hanyalah kebetulan dan bukan sepatutnya menjadi satu isu (seperti dinyatakan didalam akhbar Berita Minggu). Beliau bercuti dan cutinya TPM yang luluskan. Jadi isu atau spekulasi yang akhirnya menjadi persepsi politik bahawa beliau tiada semasa TPM ke Sabah disebabkan beliau sudah `tawar hati' dengan UMNO dan seolah-olah mengiyakan gossip Datuk Lajim akan meninggalkan UMNO adalah tidak benar. Buat permulaan, itulah jawapan klise yang biasa kita dengar!

Bagaimanapun, adakah gossip politik ini akan berhenti begini sahaja? Lazimnya, persepsi ini akan terus berlegar di persekitaran politik yang semakin hangat dengan PRU13. Ada beberapa persepsi juga yang boleh diterjemahkan lantaran gossip yang `melanda' Datuk Lajim. Antaranya akan ada pemimpin UMNO yang lantang mempersoalkan pendirian Datuk Lajim dan ini juga kadangkala boleh dianggap `peluang' politik untuk menonjolkan diri dan menarik perhatian bahawa merekalah pemimpin tegar UMNO dan mahu dianggap pejuang hebat UMNO. Maknanya, Datuk Lajim sudah membuka peluang kepada mereka untuk menonjolkan aksi kononnya `kesetiaan dan kehebatan' keUMNOan mereka jauh lebih hebat dari pemimpin yang lain.  Dengan kata lain, aksi itu juga ada maknanya! (Mudah-mudahan dicalonkan atau dikekalkan untuk bertanding di PRU13)
 Datuk Jumat Idris, Ketua Bahagian UMNO Sepanggar

Sepertimana tagline blog ini sejak 2008 lagi bahawa politik adalah seni kepada apa jua kemungkinan, maka  isu Datuk Lajim keluar UMNO bukanlah sesuatu yang ganjil dalam dunia politik. Yang jelas, bukan sahaja Datuk Lajim akan `memanfaatkan' isu ini tetapi juga pemimpin lain juga akan menggunakan isu ini semaksima mungkin. Kalau dikalangan pemimpin BN, inilah masanya untuk bertindak seumpama pendekar parti yang akan dan mahu dilihat sebagai pemimpin paling tegar dalam kesetiaan dan perjuangan parti sekaligus mahu menidakkan kesetiaan dan pendirian parti Datuk Lajim. Pemimpin pembangkang pula sudah pasti akan mencari sudut-sudut dan ruang kosong untuk masuk daun asalkan dapat tumpang sekaki dalam permainan isu Datuk Lajim.

Apa manfaat kepada Datuk Lajim? Nabil Raja Lawak kata...lu fikirlah sendiri! Kalau mahu diinterpretasikan macam-macam kita boleh katakan. Mungkin ada yang mengatakan isu ini akan menenggelamkan politik Datuk Lajim. Tetapi ambil kira juga bahawa political mileage yang diraih oleh Datuk Lajim. Isu ini sedikit sebanyak akan sampai ke telinga Presiden UMNO! Dan jika benar khabar angin politik mengatakan bahawa DS Musa Aman ingin menggantikan Datuk Lajim dengan calon lain (dikatakan mereka yang mempunyai talian darah dengan DS Musa), maka isu ini adalah mesej jelas dari Datuk Lajim kepada DS Musa! 

Akhirnya, isu Datuk Lajim hadir di majlis anjuran pemimpin pembangkang dan disusuli acara-acara berikutnya yang seolah-olah mesej berkias bahawa Datuk Lajim akan membawa persepsi baru dalam politik khususnya di Sabah adalah political game semua politician. Siapa yang akan mendapat manfaat atau musibah daripada permainan politik ini? Siapakah mangsa atau pemangsa dalam permainan ini? Kita lihat kesudahannya....Yang pasti, isu Datuk Lajim ini adalah antara permulaan kepada isu-isu politik yang lain menjelang PRU13 khususnya di Sabah. 

Dan isu Datuk Lajim ini tidak akan tamat disini sahaja yakni dengan penafian `longgar' Datuk Lajim bahawa beliau bercuti....Opppsss! Ini mungkin dianggap persepsi politik...:)

Baca juga isu berkaitan Datuk Lajim DISINI!

Iklan Panasss: WazzUB Makin Hangat...`The Power of We'

# kalaulah duit boleh jatuh dari langit tanpa buat apa-apa, rasanya tiada lagi kemiskinan dan yang penting bisnes personal loan bank-bank pun tak akan wujud...kalau berusaha semudah ini pun kita tak mampu dan masih berkira-kira...balik rumah, tarik selimut....tidur je lah.....

Selamat Berjaya kengkawan! Klik kat bawah....








Iklan Panassss: Wang Besar! Wang Besar!


WAZZUB RAKAN RAKAN !!! JOM BUANG MASA BERSAMA SAYA...:)

Entah YA atau TIDAK, just KLIK link dan SIGN-UP ! Kasi promo dengan kengkawan then WAZZUB nak bagi korang duit! Betul atau tidak....Toksah pikirlah kawan oiii....Pasal bukan korang kena bayar apa apa pun....tak payah kedekut lah! hehehe

Saya pun sign up dan dah ada LEBIH 500 MEMBER . Try je lah sebab bayaran lumayan jugak. Dia org ni nak Launching WEBS BARU. So , diaorg mintak tolong kita war2 kan . Lagi ramai register , lagi banyak payment katanya , nak tahu lagi ? Klik link kat bawah ni dan register. Alah! Free jer...tak kopak nye dompet korang...! Kalau nak minta korang bayar yuran, beli barang, jual barang.....gerenti korang taknak...Nak harap duit turun dari langit, mimpi siang hari ler kawan oiii.....Hah! apalagi...klik dan sign up je kat link bawah ni....:)


#SEBAB TAK PAYAH PAKAI DUIT TU YANG SAYA DAFTAR . CUBALAH !!! MANA TAHU ADA INCOME DISINI . JUST BUAT IKLAN UNTUK DIA ORG SAJA . =)

Ape ke bende Wazzub ni?

Wazzub ni akan akan menjadi PESAING baru kepada google,yahoo,msn dan lain2 laman webs di internet.Yang bagusnya,die ade PROFIT SHARING dgn semua pengguna2 die.Tapi untuk mase yang TERHAD jelaa..So saye mengajak anda semua supaya menjadi yang TERAWAL untuk join bende ni.So kalau nasib kita baik,kita akan dapat share profit tu.Tak mcm google,kite gune google, google yang makin kaya.Kita tak dpt ape2 pun.Kalau yang ni, katekan walau dibayar RM10 sekalipun, kita masih dapat sesuatu darinya.

Jadi,sekali lagi saya ajak tuan2 semua,marilah join bende ni.Tak susah,cume sign up je.FREE JE. 1 SEN PUN TAK KENA BAYAR, FOREVER !!!.Dari kita duduk lalai kat internet ni, baiklah kite cari peluang nak tambah pendapatan.Tak perlu bnyk pun,dpt sikit pun jadilah.Kate tambah pendapatan kan...

Psst...tak yah bagi alasan sibuk ler kawan oiii...tu tengah layan facebook ler, twitter ler, baca blog ler..Lagi cepat korang sign up dan sebarkan lagi besar peluang....:)


Renung2kan dan selamat menyertai Wazzub.

CONTOH ANDA AJAK 5 KAWAN DAN KAWAN AJAK LAGI 5 KAWAN2 DAN
SETERUSNYA...
1st. Generation 5 x $1.00 = $5.00
2nd. Generation 25 x $1.00 = $25.00
3rd. Generation 125 x $1.00 = $125.00
4th. Generation 625 x $1.00 = $625.00
5th. Generation 3125 x $1.00 = $3,125.00
ANDA AKAN TERIMA PASIF INCOME SETIAP BULAN $3,125.00 SETIAP BULAN
SEUMUR HIDUP.
KALAU ANDA TAJA 10 ORG X 10 SEHINGGA 5 GENERATIONS..BAGAIMANA.. ANDA
AKAN DAPAT
$111,110.00 per month in passive residual income for LIFE!

Kalau anda masih ragu2 dan x nak percaya atau xmahu beri masa anda sedikit kt sini, x mengapa lah.... sya mcm ni juga... mgkin 90 hari lagi sy ada pendapatan disini, ANDA ??? tetap di tempat yang sama kan?

JADI APA TUNGGU LAGI JOM DAFTAR RAMAI-RAMAI DISINI :

http://signup.wazzub.info/?lrRef=b6214

AJAK RAKAN SERAMAI MUNGKIN,,SEMAKIN BANYAK RAKAN YANG DAFTAR DIBAWAH
ANDA SEMAKIN BANYAK PENDAPATAN YANG ANDA TERIMA...
CHECK EMAIL [VERIFICATION] KLIK LINK [VERIFICATION] UNTUK PENGESAHAN..
JIKA TIADA DI INBOX EMAIL CARI DI SPAM/JUNK FOLDER EMAIL ANDA.
SEMOGA BERJAYA……..

# kalaulah duit boleh jatuh dari langit tanpa buat apa-apa, rasanya tiada lagi kemiskinan dan yang penting bisnes personal loan bank-bank pun tak akan wujud...kalau berusaha semudah ini pun kita tak mampu dan masih berkira-kira...balik rumah, tarik selimut....tidur je lah.....

Selamat Berjaya kengkawan! Klik kat bawah....

http://signup.wazzub.info/?lrRef=b6214

Friday, January 20, 2012

Lajim Ukin:(Gossip Keluar UMNO) Mangsa Atau Pemangsa...?


# Cerita politik tidaklah menghairankan mutakhir ini begitu hangit. Lajim Ukin telah menjadi satu nama yang seolah-olah dijadikan bahan bikin panas gossip politik. Orang politik juga sering bermain dan dipermainkan dengan persepsi. Samada Lajim Ukin akan menjadi mangsa atau pemangsa? Orang politik sudah pasti ternanti-nanti persepsi berikutnya...

Adakalanya kita juga menyokong mereka yang kita kritik...Adakah itu persepsi? 

Kepada Datuk Seri Panglima Janang Gayuh Lajim Ukin, ini kali lah....kasi playang abis Datuk!


KOTA KINABALU: Sabah Umno “strongman” Lajim Ukin’s no-show at a meeting with deputy party president Muhyiddin Yassin earlier this week was “not deliberate”.
 
Lajim is widely speculated to be quitting the party following a fallout with Sabah Umno president Musa Aman.

According to Lajim’s press secretary Japar Abdul Wahid, it was simply a case of “timing”.

“When the letter informing Lajim of the meeting arrived, he was already on leave.

“So he did not deliberately miss the meeting,” he said, adding that Lajim was in China for a medical check-up.

Lajim, it appeared, was concerned about speculations circulating that he will quit Umno and join Sabah Progressive Front (SPF) which was once headed by former chief minister Harris Salleh.

Gossips peaked when both Sepanggar Umno division chief, Jumat Idris, and opposition Sabah Progressive Peoples Party (SAPP) president Yong Teck Lee, urged Lajim to tell the truth about his alleged intention to quit Umno.

It’s common knowledge that Lajim, who is Deputy Housing and Local Government Minister, and Musa Aman are at each other’s throat.

Rumour has it that Musa is aiming to drop Lajim, who is Beaufort MP, and field a relative instead in the coming general election.

Lajim is not the only “victim”. Several other local Umno names have also surfaced in recent weeks.

Umno Sabah is in troubled waters with deep divisions between Musa and national vice-president Shafie Apdal.

Muhyiddin, Shafie and vice-president Hishammuddin Hussein’s presence here earlier this week was indicative of the severity of the situation.

Collective contribution
Sources here claim that the trio were here to suss out the “actual” situation on the ground and decide on “battle plans and budgets” going into the polls, which incidentally PAS has predicted will be held on March 11.

Sabah will be the most costly affair for Umno but win the state it must.

A source told FMT today that some RM1.5 billion is likely to be “donated” to Kuala Lumpur’s war chest.

The money, the source said, will be a “collective contribution” from “about 20 businessmen here”.

“Musa has already pledged the money to Najib. It will be about RM1.5 or RM2 billion. He has rounded up the donors and everyone is just waiting for his cue. It will be in cash,” said the source.

Sabah has 25 parliamentary seats. Opposition holds three parliamentary seats – Kota Kinabalu (DAP) and Tawau and Sepanggar held by SAPP.

Umno currently holds 13 parliamentary seats. Parti Bersatu Sabah holds three seats while Upko has four.

Both LDP (Liberal Democratic Party) and PBRS (Parti Bersatu Rakyat Sabah) have one parliamentary seat each.

Peninsula-based Gerakan and MCA have no parliamentary seats.

Eyeing these seats in the 13th general election is both Pakatan Rakyat and a myraid of local parties.

Pakatan is aspiring for 18 parliamentary seats, a number it feels is “achievable” although locals here think otherwise.

Leading the local pack is former PKR vice-president Jeffrey Kitingan, who, until last month, had been “written off” by Umno.

Jeffrey heads the Sabah chapter of State Reform Party (STAR) and has called on all local parties to team up with him under a Borneo Alliance, which calls for the reinstatement of the terms of the 20-point agreement signed with the federated states of Malaya in 1963.

The political dynamics in Sabah has changed, with 2011 being an awakening of sorts on many fronts for the state.

Friday, January 13, 2012

Liwat II: Bravo Hj Anwar! Sokongan Semakin Hebat...

Sudah pasti `kemenangan dan kebebasan' Hj Anwar dalam kes liwat beliau amat menggembirakan ramai manusia dan dari seluruh pelusuk dunia. Samada mereka pernah diliwat, suka meliwat atau mereka tak apa-apa pun pasal liwat...semua pakat sokong ikut belakang Hj Anwar. 

Kepada muslimah dan penyokong PAS dan semua penyokong tegar PKR aka Hj Anwar & family,
Ini ucapan WT, Korang semakin hebat dan sokongan terhadap Hj Anwar memang hebat. UMNO/BN pasti terkedu kali ini...Orang ramai semakin keliru, bagaimana agaknya bila Malaysia mempunyai Perdana Menteri yang suka meliwat?...Pasti sangat hebat Malaysia di mata dunia...

Sokongan semakin hebat dan sangat hebat...KLIK