Saturday, June 23, 2012

Rahsia Terbongkar: Tiga `Sifat' Jijik Pakatan RakyatPakatan pembangkang telah berjaya `mendidik' rakyat untuk mengamalkan sifat jijik dan songsang. Pada pengikut mereka sifat jijik ini adalah yang paling murni dan suci. Mereka menganggap mereka maksum. Mereka bebas dari `dosa' dan tidak terlibat dalam apa jua bentuk salahguna kuasa. Umpamanya jika pemimpin BN mengeluarkan surat sokongan, ia sudah jatuh hukum haram. Sebaliknya, sekiranya pemimpin Pakatan Songsang atau Faekah SETPOL MB Selangor yang melakukannya ia dianggap sebagai sokongan rakyat! Sampai bila membohongi rakyat? Mereka boleh menipu hari ini, esok dan bila-bila masa sekalipun tetapi rakyat tidak akan selama-lamanya tertipu.

Tiga sifat jijik yang `diajar' oleh pemimpin Pakatan pembangkang adalah :

1) Janji Tak Ditepati - 

Mereka boleh dan mudah berjanji bulan dan bintang tetapi akhirnya hampas. Mereka memang spesies manusia tebal muka. Menipu dalam berjanji adalah perkara biasa bagi mereka. Menipu dan tidak menepati janji bukanlah satu dosa bagi mereka. Mereka percaya `Nik Aziz' boleh memberi ampun dan menentukan samada mereka berdosa atau sebaliknya!

2) Budi Tidak Dihargai -

Sifat jijik ini ditanamkan dalam sanubari rakyat supaya tidak perlu berterimakasih dan bersyukur dengan nikmat keamanan, ekonomi baik dan kehidupan sejahtera rakyat di Malaysia. Seperti biasa, rakyat cuma diajar supaya bersyukur dan menghargai budi mereka sahaja (tak ada budi apa-apa pun kalau nak kira!). 

Tidak menghairankan, ibu bapa yang mengundi BN tidak akan dihargai budi dan kasih sayang mereka sekiranya anak mereka menjadi ahli atau pengikut totok Pakatan pembangkang! Mereka sudah menentukan bahawa merekalah penghuni syurga...manakala pengikut BN akan dicampak ke neraka jahanam. Mereka berani mengkafirkan orang BN yang beragama Islam dan menjatuhkan hukum haram sewenang-wenangnya!

Apakah mereka lebih Islam dari yang lain? Syurga dan neraka adalah hak mutlak Allah s.w.t

3) Hutang Tak Bayar -

Pemimpin pembangkang juga mengajar rakyat supaya tidak membayar hutang. Mereka menganggap bahawa kerajaan harus memberi segala-galanya secara percuma. Lidah bercabang mereka ini memang sangat ketara. Mereka sering mendesak kerajaan BN di peringkat Persekutuan supaya memberi itu ini secara percuma dan menabur janji bahawa jika mereka memerintah Malaysia pelbagai benda akan menjadi percuma. Inilah `gula-gula' paling menawan hati rakyat! Bagaimanapun perhatikan di beberapa buah negeri dimana mereka adalah kerajaan negeri yang berkuasa. 

Mereka ada sumber kewangan dan ekonomi dimana kerajaan Persekutuan BN tidak langsung mempunyai kuasa terhadapnya. Mengapa tidak menggunakan hasil pendapatan tersebut untuk membayar hutang PTPTN rakyat negeri mereka? Di Selangor mengapa tidak memberikan air percuma sepenuhnya? 


Kalau ingin tahu bila Anwar Ibrahim bercakap benar dan bila pula masanya Anwar Ibrahim akan bercakap bohong....nanti kita kupaskan! WT amat pelik dengan manusia yang taksub dengan pemimpin pembangkang seperti Anwar dan Nik Aziz. Kisah Anwar meliwat bukanlah satu benda yang asing lagi...mereka cuba menimbulkan keraguan yang tidak munasabah. Agaknya mereka hanya akan mengakui bahawa 'dia' memang benar-benar peliwat hanya jika mereka sendiri diliwat oleh 'beliau'! Tapi kalau peliwat dan yang diliwat pun memang spesis kaki liwat...sama-sama layan sedap lah! 

Kepada, pengikut dan penyokong pembangkang...tiada salahnya untuk menyertai parti dan pemimpin pembangkang. Inikan demokrasi tapi biarlah berpada-pada. Janganlah membiarkan ketaksuban menyelubungi diri. Pemimpin pembangkang waima yang berserban dan sering zikir munajat pun bukannya maksum dari dosa, fikir-fikirlah...

Kalau Badrul Amin yang telah ditangkap khalwat, percayalah Badrul Amin pun lelaki yang ada nafsu...beliau bukan maksum hanya kerana beliau `menjual' zikir munajat beliau. Nik Aziz tidak boleh mengampunkan dosa dan menjanjikan syurga kepada Badrul Amin melainkan Allah s.w.t. Kalau tahu perempuan itu adalah perangkap BN, mengapa buka pintu dan benarkan berada dalam bilik hotel? Fikir-fikirlah...

Sifat jijik terakhir, sebenarnya adalah sikap dan `stail' pemimpin pembangkang yang asyik menyalahkan BN dan UMNO setiapkali masalah melanda mereka. Percayalah sekali dua rakyat bolehlah percaya itu ini adalah konspirasi BN/UMNO tetapi kalau terbukti RM3b wang negara dan wang rakyat yang disonglap oleh Anwar Ibrahim semasa berkuasa sebagai Menteri Kewangan...itupun mahu dikatakan konspirasi! Agak-agaklah woiii...rakyat akan bosan dan menyampah dengan politik songsang pembangkang.

Anwar kena tuduh meliwat dan dapat sedap menyontot bontot orang lain, BN/UMNO juga disalahkan...fikir-fikirlah!

Anwar `main' dengan Shamsidar pun BN/UMNO punya pasal juga ke? Tanyalah Azmin laki Shamsidar atau Wan Azizah bini kepada Anwar. Sampai sekarang mereka berdua (Azmin & Azizah) senyap! Nurul Izzah dah makin `gila' meroyan dengar khabarnya...penyakit auta dan menipu rakyat bapa beliau dah semakin berjangkit dengan Nurul Izzah ni.....fikir-fikirlah!
 

No comments: