Sunday, May 6, 2012

Bukti Pemimpin Pakatan Rakyat Kaki Kencing!
 Bila kita kata pemimpinPakatan Rakyat ini kaki kencing, kaki auta, kaki putar alam...mereka kata ini fitnah dan konspirasi BN & UMNO! Bila didedahkan aksi melampau mereka, mereka tak nak mengaku...(standardlah...takkan nak ngaku plak!). Tapi kali ni ada sesiapa nak nafi tak bahawa pemimpin Pakatan Rakyat memang dah kantoi PENIPU! Tak faham kalau pencacai Pakatan Rakyat masih tak faham-faham bahawa pemimpin merekalah yang paling penipu dan pemfitnah. Saifuddin Nasution, terang-terang memfitnah Timbalan SPR dengan tuduhan bahawa beliau adalah ahli UMNO! Fuiii...taik kucing betul Setiausaha Agung PKR ni....Lengkaplah pakej PKR dengan pemimping bebal dan dungu....Ketua Umum, kaki liwat dan kaki kongkek. Presiden, kena penyakit bisu dan tolol. Timbalan Presiden, dah jadi si Tanggang dan skandal ais krim! Sekarang S/U Agung plak buat taik...eloklah!

Dah kantoi menipu fakta pun masih tak nak mengaku. Serupa dengan AnuWar dan AssMin! Walaupun dah kantoi, Saifuddin Jerawat masih juga mempertahankan pembohongan beliau bahawa Timbalan Pengerusi SPR adalah ahli UMNO...dasar penipu rakyat! Nak baca kat SINI...

Cuba korang tengok muka Wan Ahmad Wan Omar yang kat atas ni dengan Wan Ahmad Wan Omar yang kat bawah ni! Saifuddin Nasution ni dah buta warna aper! Agak-agaklah kalau nak membohong pun...

 

Wan Ahmad Wan Omar, ahli Umno cawangan Kubang Bunggor, Pasir Mas, yang menjadi perhatian ekoran pendedahan isu keahlian Umno oleh Setiausaha Agung PKR baru-baru ini, sebenarnya bukan Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR)!

Dan oleh itu, dia melahirkan simpati dengan Datuk Wan Ahmad Wan Omar. Menurut Wan Ahmad, dia perlu menjelaskan hal sebenar setelah nombor kad pengenalannya 490101-03-5179 disebut Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail sebagai milik Timbalan Pengerusi SPR.

Saifuddin mengaitkan nombor kad pengenalan lelaki itu sebagai dakwaan bahawa Datuk Wan Ahmad ahli Umno Cawangan Kubang Bunggor, Pasir Mas.

"Sebenarnya, ahli Umno Cawangan Kubang Bunggor adalah saya, dan nombor kad pengenalan itu milik saya,” kata Wan Ahmad, peniaga kedai makan yang ditemui Sinar Harian, semalam. Wan Ahmad berkata, meskipun kenyataan Saifuddin tidaklah menjejaskan dirinya, namun dia berasa simpati kepada Datuk Wan Ahmad yang dituduh ahli Umno hanya sebab nama sama dengannya.

"Apa lagi sehingga dia (Datuk Wan Ahmad) digesa letak jawatan,” katanya.

2 comments:

LADO TOKOU said...

Saifuddin mesti letak jawatan......

Johan said...

Dalam peraturan kerajaan, kakitangan boleh menjadi ahli mana-mana ahli politik, hanya pegawai tinggi kerajaan boleh menjadi ahli tetapi tidak boleh menjawat apa-apa jawatan dalam parti. So, apa salahnya kakitangan kerajaan, atau kakitangan suruhanjaya menjadi ahli politik... whats wrong, ada juga ketua jabatan kerajaan yang menjadi ahli PAS dan malah memang terus terang mengkritik atau memperlekehkan program kerajaan...mereka juga memfitnah UMNO dengan macam-macam benda... DIN okaylah tu...