Thursday, September 15, 2011

16 September Dalam Ingatan: Anwar Ibrahim Angkat Sumpah PM?

16 September 2011

MASIH ingat tarikh keramat ini! 16 Sept 2008 dijanjikan oleh mereka dan Anwar bahawa kerajaan BN akan ditukar dan ditumbangkan! Hari ini kerajaan Persekutuan BN telah tumbang? Perdana Menteri Malaysia adalah Anwar Ibrahim? Bagi mereka yang masih tegar mempercayai pembohongan manusia bernama Anwar maka buka-bukalah hati untuk terbuka hati anda melihat dan menganalisa paparan ini. Bagi mereka yang mengganggap mereka kononnya golongan atas pagar juga dialu-alukan menilai sendiri sejauhmana jujur dan mulianya manusia bernama Anwar Ibrahim!

Selamat Hari Malaysia! 

Nota : ISA dah tak ada, apa pulak modal pembangkang Pakatan Rakyat!

1 comment:

Mohd said...

Siapakah yg menentang dan takut kpd ISA?
Sudah tentulah mereka yg begitu gemar utk menabur fitnah dan bertindak mengancam keselamatan negara.
Sebenarnya ISA melindungi rakyat jelata dari anasir2 jahat spt ini yg ada dlm negara ini.
Tindakan Najib ini tidak mendahulukan rakyat tetapi memberi ruang yg lebih luas kpd anasir2 jahat yg selalunya berada dlm parti2 pembangkang spt PAS, PKR dan terutamanya DAP.
Rakyat jelata sudah tentu tidak akan berasa selamat bila Najib memansuhkan ISA. Ini akan memberi kesan yg negatif kpd BN di PRU13 nanti.
Inilah akibatnya apabila Najib mendengar nasihat2 sumbang dpd penasihat2 yg ada di sekelilingnya yg sebenarnya adalah gunting dlm lipatan.
Najib sendiri tidak akan kalah di Pekan, Pahang. Sebab dia dlm diam2 telah membawa masuk beribu2 orang Melayu dari Kedah, diberi tanah dan diberi pembangunan infrastruktur di kawasan Nenasi. Mereka ini akan memberi sokongan undi yg kuat utk Najib kekal sbg MP. Tetapi apakah Najib hanya akan jadi Ketua Pembangkang selepas PRU13?
Nampaknya Najib sudah menggali kubur utk BN. Maka betullah Teori R.A.H.M.A.N yg mengatakan Najib akan jadi PM yg terakhir bagi Malaysia.
Bila Pakatan Rakyat sudah berkuasa, Perlembagaan akan dipinda. Malaysia akan dijadikan sebuah Republik dgn sistem raja-raja dihapuskan yg dgn sendirinya akan menghapuskan kuasa politik kaum Melayu. Jadilah The Republic of Malaysia spt The Republic of Singapore. Kaum Melayu yg bodoh dan yg mudah lupa akan mengemis di tanah air sendiri!
Nauzubillah ........