Friday, July 22, 2011

Video Terbaikk!! Mempolitikkan Kematian Siri IV (Manusia Mati Hidup Balik Dikehendaki Polis!)


23 Julai 2011, Sabtu

Manusia yang pernah `mati' dan dianggap `syahid' oleh puak Perusuh kini amat dikehendaki oleh Pihak Polis. WT percaya beliau akan hadir dan memberikan sepenuh kerjasama kepada pihak Polis berkaitan beliau sebagai Penghasut utama semasa BerSHIT 2.0. Cuma beliau kini mungkin sedang sibuk menghafal skrip dan lakonan di hadapan Polis...biasalah kalau dah penipu, akan jadi penipu sepanjang masa!!! Mana mau lari Suhardi...???

Saksikan video penerangan di bawah berkaitan manusia mati hidup semula (entah2 yang hidup ni adalah hantu syaitan yang menyerupai beliau!)...


Klip video Kisah Manusia Mati Hidup Balik ~ Suhardi Isa. [Tidak mustahil yang hidup sekarang hanya menyerupai beliau tetapi sebenarnya adalah jelmaan hantu syaitan yang sentiasa berusaha untuk menyesatkan umat Islam] ~ Sambil itu enjoy dengar lagu Love The Way U Lie Suhardi : Liar-liar Macam Bangsat!

[special thanks to ~ blogger 1peluru for the video]

1 comment:

anti bohmau said...

macam haram!! kalau tak insaf lagi, tak taula puak2 pas ni!!

menipu lebih hebat dari solat!! kekerapan menipu seharian mengatasi solat 5 waktu!! suhardi ni mesti hidup dlm keadaan serba tak kena sekarang ni sbb terlajak berlakon mati..jika dia tak tampil kedepan, mungkin mati dlm sengsara lepas ni!

mana ada orang yg buat dosa besar menipu satu dunia mcm tu boleh hidup aman & selesa?? anak2 bini2 dia kalau cerdik, mesti dah tinggalkan dia!! utk apa hidup bersama jika menjadi bahan cemuhan masyarakat??? tu belum lagi Allah turunkan bala!! takut2 lepas ni banyak lagi cerita kantoi dia keluar...doa2 solat hajat pas Allah SWT makbulkan!!