Friday, July 22, 2011

Video Terbaikk!! Mempolitikkan Kematian Siri III (Pendedahan Oleh Pihak Polis!)


22 Julai 2011, Jumaat

Sebelum percaya dakyah dan pembohongan puak perusuh dan pembangkang, dengar dan amati apa yang dipaparkan dan bandingkan dengan apa yang kononnya keganasan Polis dan kezaliman kerajaan ke atas perusuh bangsat dan pembangkang bangang! 


Ini pula wajah pelakon utama dikalangan pelakon selebriti dalam puak perusuh dan puak pembangkang spt Mat Sabun dan AnuWar Berahi.


Gambar dibawah adalah wajah hero puak perusuh...Perarakan BeerSHIT memang berjalan dengan aman dan damai malah mereka juga telah melakukan kebajikan dengan mencuci jalan-jalanraya di sekitar Kuala Lumpur. Itulah sebabnya mereka menggelar kumpulan mereka BerSHIT 2.0 ~ Gambar dibawah adalah gambar salah seorang perusuh sedang menjalani latihan lontar peluru atau rejam lembing!!


Yang di bawah ini pulak adalah wajah Pelakon selebriti utama puak perusuh....Beliau juga berkemahiran untuk melakun watak sebagai peliwat dan watak seorang lelaki yang suka melanggan pelacur. Malah beliau juga pernah melakunkan watak sebagai khatib mimbar Jumaat! Gambar dibawah adalah wajah beliau terkini semasa berlakon dalam Kisah Benar ~ BerSHIT 2.0 Arahan AmBIG-Ass.


Wajah bangsat Pengarah Kisah Benar BerSHIT 2.0 adalah dibawah;-

 [Kehebatan beliau adalah kebolehan dan keupayaan beliau memperkuda dan memperbodoh orang Melayu supaya membontoti agenda beliau...]

No comments: