Sunday, June 5, 2011

Pengasas Anwar Al-Juburi: Timbalan Presiden PAS!


05 Jun 2011, Ahad


TAHNIAH...Blog ini mengucapkan tahniah kepada Mat Sabu! Bukan senang seorang lelaki yang pernah ditangkap khalwat dan `terbebas'  kerana kelemahan teknikal dimana hakikat yang sahih beliau ditangkap berdua-duaan dengan wanita yang bukan muhrim di sebuah bilik hotel (kalau tak kena tangkap, dah belayarlah torpedo Mat Sabu...sudah pasti Mat Sabu kat atas perut Norma!). Bukan mudah juga bagi seorang lelaki yang `hebat' berceramah dengan kata-kata maki hamun dan caci cerca seperti Mat Sabu menang sebagai Timbalan Presiden PAS...Mat Sabu memang wajar menelan semula gelaran Anwar Al Juburi yang beliau popularkan dahulu...


Kini Anwar boleh tersengih dan test power samada Mat Sabu sudi menerima ajakan manja Anwar...`Can I F##k You Today?'.....Mat Sabu dah tak geli dah...dia dah tarik balik gelaran tu...Nak tanya, Mat Sabu percaya tak Anwar kaki liwat atau kaki jubursehingga terbitnya gelaran Anwar Aljuburi? Kalau tak percaya, kira dulu tu memang niat Mat Sabu memfitnah Anwar Berahi sajalah! Elok moleklah tu...Timbalan Presiden PAS yang diundi oleh perwakilan PAS kaki fitnah! Kalau Mat Sabu betul percaya Anwar Berahi itu adalah makhluk sebenar AlJuburi maka, beruntunglah PAS dan ahli-ahli PAS kerana mempunyai Timbalan Presiden yang putar belit dan penipu! Mat Sabu memang hebat sebab bukan mudah mengalahkan dua calon yang dikira jauh lebih baik peribadi mereka berbanding Mat Sabu! Nampaknya selera perwakilan PAS sudah berubah...mereka pun minat juga dengan pemimpin `ditangkap basah' seperti Mat Sabu @ Mat Sabun!


Kemenangan ramai pemimpin PAS yang dikatakan masuk dalam kategori `Anwarista' atau Erdogan...sebenarnya untuk memperhebatkan jentera pilihanraya PAS. Itu juga yang mereka akui. Ada yang kata geng ulama dalam PAS tak agresif...maka yang diperlukan saat ini dan menjelang PRU13 adalah geng ularmak! Geng ularmak lebih agresif dalam berkata fitnah dan menipu rakyat disebalik topeng agama Islam yang mereka pakai. Ularmak ini sebenarnya sudah berangan memegang pelbagai jawatan kabinet kerana masih taksub dengan janji manis palsu 16 Sept Anwar Al Juburi! Dengan kemenangan mereka sebagai pemimpin kanan PAS sudah pasti mereka diposisi jawatan yang baik kelak...Itupun dengan telahan dan anggapan PRU13 Anwar Berahi yang punya! Geng ulama sebenarnya kena faham dan tahu kehendak ahli parti ~ mereka tidak relevan jika terus dengan cara ala sekolah pondok dan tidak giat memfitnah mahu pun menggelar seseorang sepertimana Mat Sabun (gelaran Mat Sabu selepas menang Timbalan Presiden PAS!).

Apapun, realitinya PAS itu bukan agama. PAS adalah parti politik. Menjadi ahli PAS tidak menjadikan anda maksum! Meskipun, kelihatan bagaikan Nik Aziz boleh mengampunkan dosa-dosa lampau...Itu semua bohong. Pemimpin PAS juga mengejar projek dan kebendaan...malah sentiasa bernafsu sepertimana Anwar Berahi bernafsu dengan China Doll...! 

Tahniah sekali lagi kepada Mat Sabun...dan tidak lupa juga kepada anak lelaki Nik Aziz dan anak lelaki Hadi Awang yang menang dalam pemilihan peringkat pemuda PAS...(Ini tidak dikira kroni! Umpamanya kalau dalam UMNO berdosa tapi dalam PAS tak! Itu yang hebatnya hukum hakam dalam PAS)


No comments: