Friday, May 6, 2011

Yang Sebenarnya: Puluhan Ribu Rakyat Berhimpun di Masjid Negara...:(

 
6 Mei 2011, Jumaat

Mana mungkin perhimpunan menyokong AnuWar Ibrahim cuma dihadiri oleh beberapa ekor makhluk halus! AnuWar masih ada bisa...masih ada nafsu...AnuWar kononnya masih ada aura...Tak Percaya? Lokasi biasa untuk mencari promosi murahan adalah `mencemarkan' kesucian Masjid Negara dengan perhimpunan membela seorang manusia peliwat dan penzina! 

Memang benar, puluhan ribu rakyat Malaysia masih `setia' dengan perjuangan reformasi dan membela AnuWar Ibrahim...Baca DISINI dan DISINI...

1 comment:

otaistillkick said...

Aku baca fasal moral Anwar dan Wan Azizah dalam di musramrakunman

Bab moral ni ... bagi aku yang teruk dan tercemar adalah pemimpin BN sendiri sebagai peneraju kini. Bagaimana PM bolih di perbodohkan dalam pembohongan isu PKZ.Bukan satu tetapi lebih sorang PM yang kena .Dengan jentera kerajaan di gunakan sepenuhnya untuk menangkis dan memburukan pihak lawan.Kes kapal selam yang di bicarakan di luar negara. Kematian di pejabat SPRM yang menjadi tanda tanya dengan jawapan yang tergantung. Kes ALTANTUYA walau di anggap selesai , banyak kesan pada kes yang berlaku hampir sama dengannya. Pembunuhan Dato Sosilawati .. adakan dalang akan di pertanggungjwabkan. Jika ini berlaku bagaimana dengan kes ALTANTUYA. Rakyat sekarang sedar ... hak mengundi bukan semesti menjadi ahli parti. Tidak menjadi ahli parti pun ... jika mendaftar sebagai pemilih layak mengundi.Rakyat sebenar nya bosan dengan kerenah paksaan BN dalam menjalankan programe bersandarkan programe Kementerian dan Jabatan.