Wednesday, April 27, 2011

(Panassss...) : Video Seks - Itu Bukan `Belalai Gajah' Anuwar?


27 April 2011, Rabu

Bukan...memang bukan Anwar! Mana mungkin Anwar...OMG! Ajijah OMEGA masih belum percaya itu Bang Nuar...Cuma pada saat klip antara (0.38-0.40), rasanya Ajijah OMEGA boleh mengganggar dengan lebih tepat apabila `belalai' seperti `belalai gajah' terpapar...Ajijah pasti boleh membayangkan belalai Papaku Yang Hebat! Hmmm...pembaca boleh melayari laman blog yang lain untuk menonton Video Part II...(sebenarnya part penghujung video...maknanya masih ada part antara Part I dan Part II yang pastinya lebih hot, lebih gersang dan lebih `ganas'! 


Setakat ini pastilah Ajijah OMEGA masih mencari idea untuk memutar dan membelit demi mempertahankan bahawa Itu Bukan Anwar! Jika wartawan ingin bertanya kepada Anwar `apakah `belalai gajah' di dalam video itu milik Datuk Seri?...Biar WT tolong jawabkan...`You all tanya pada Ajijah..., belalai dan jam OMEGA ada pada dia'.....

Hmmm...`belalai gajah' itu bukan aku yang punya...tapi AnuWar Albab yang punya...Anuwar Albab..!!!


# Ohhh tidakkk...ini bukan `belalai gajah' Anuwar!!!!!

3 comments:

captain said...

macam eskay pun ada..

paparem said...

jangan terus membodohkan diri .... download dan besarkan foto. Klu tenguk dari jauh ... mata terang pun jadi kelabu. sebab tu Saifuddin kata jangan marah orang muda sokong PR. Banyak merapu dalam bloger UMNO.

Nasz_84 said...

Astagfirullah.. sy antara remaja yg hampir setiap hari dgr cerita seks ni..apa la nak jadi, mende2 cmnie la yg media arus perdana n blog2 besar2kan..kami org muda naik meluat..jgn salahkan kami kalo undi kami beralih..kalau la betul pn, dis is not the way..