Friday, April 8, 2011

(Panass & Panasss!) Video Seks: Sah ...Anwar!!! (Siri 6) Mengapa Aktiviti Seks Anwar Menakutkan!


09 April 2011, Sabtu

BLOGGERS yang menenyeh Anwar Ibrahim sudah pasti tidak disenangi oleh segelintir pihak. Antaranya mereka yang mendakwa memperjuangkan keadilan [mereka percaya keadilan milik Anwar sekeluarga sahaja!], mereka yang kononnya atas pagar, mereka yang kononnya Islamik [mereka menganggap diri mereka lebih Islam daripada orang lain] dan semestinya pengikut totok Anwar Ibrahim yang sempit fikirannya [kerana ada ramai pengikut/penyokong totok Anwar sebelum ini tapi kerana terbuka fikiran dan mindanya maka dapat menerima hakikat siapa Anwar].

Blog WarisanTamar semestinya tidak terlepas menerima komen yang menganggap `terjahan' yang diterbitkan tidak Islamik dan mungkin menganggap beberapa perkataan seperti macam sial itu tidak Islamik. Terpulang kepada maksud dan pemahaman masing-masing, cuma lazimnya bila kita marah dan merasa bahawa perbuatan itu tidak diterima takkanlah kita nak berkata dengan perkataan sayang! Dulu bila Dr Mahathir memecat Anwar, bermacam sumpah seranah dilemparkan...malah dilaung-laungkan di demonstrasi jalanan mereka...Nik Aziz [kununnya pemimpin ulung teramat Islam dari umat Islam lain] pun tidak menegur mahupun menyalahkan tindakan memaki hamun bukan hanya ahli atau orang ramai malah para pemimpin mereka [dalam ceramah mereka]! 

Anwar Ibrahim akan terus ditenyeh dan menerima apa yang pernah beliau lakukan dan laungkan semasa menyerang pemimpin lain khususnya pemimpin dan penyokong BN malah pemimpin Pakatn Rogol yang meninggalkan mereka. Blog ini menyeru agar pengikut totok Anwar dan mereka yang mendakwa atas pagar agar merenung dan mencari kebenaran hakiki. Mengapa Anwar ini terlalu jijik? Jika dulu kalian boleh menerima dan memperjuangkan agar Dr Mahathir yang didakwa diktator itu turun dari tampuk kuasa, mengapa tidak terbuka fikiran dan minda meminta Nik Aziz berambus dan berfikir secara rasional mencari kebenaran bahawa nafsu seks Anwar itu ada depan dan belakang [baca: lelaki dan wanita beliau tibai!]

Mengapa ramai orang yang dianggap setia kepada Anwar Ibrahim meninggalkan beliau? Fikir secara mendalam. Jika tidak percaya, tidak salah rasanya kalian berusaha bertemu mereka ini dan bertanya secara lebih terperinci mengapa mereka meninggalkan Anwar? Blog ini mencadangkan jika `jijik' dengan pemimpin lain yang meninggalkan Anwar, mungkin penjelasan YB Datuk Zulkifli Nordin dapat membantu...[kalau nak tahu samada YB Datuk ini mendapat RM2juta untuk meninggalkan Anwar dan PKR, elok juga terus mengikuti blog beliau dan berusaha berjumpa beliau secara peribadi. Rasanya YB Datuk Zul akan berusaha memberi ruang...Umum tahu YB Datuk Zul antara pengikut/penyokong/pemimpin totok kepada Anwar Ibrahim malah adalah peguam keluarga Anwar. Jadi bukanlah perkara biasa jika YB Datuk Zul untuk meninggalkan Anwar! Tulisan YB Datuk Zul berkenaan bahayanya video seks yang didakwa adalah Anwar Ibrahim boleh dibaca DISINI [SPYGAME]

Last not least, dalam usaha menenyeh peliwat dan pengongkek seperti AnuWar...sesekali perlu menggunakan kata-kata kasar untuk menzahirkan rasa jijik dengan manusia dua alam seperti ini! Fikir secara rasional...dia bukan maksum dan bukan mustahil berperangai seperti syaitan!

3 comments:

zamsalam said...

"KELEMAHAN ANWAR TERLETAK PADA ISTERINYA"

1. Fakta: Wan Azizah seorang ahli politik;

2. Ramai terkeliru: Wan Azizah seorang "perempunan, isteri, ibu & ... yang lemah dan na'if;

3. Jangan simpati "KASARI" Wan Azizah sebab2 politik. Selagi Wan Azizah menjawat Presiden atau nak buat PC untuk tolong Anwar (juga ahli politik), selagi itu WAJIB serang Wan Azizah sama;

4. Wan Azizah Lubuk Kelemahan Anwar. Pasti Anwar melatah lagi..!!

paparem said...

aku dah naik meluat dgn politik ni. Banyak skandal terpampang. Yang korang dok sibuk hal video sex Anwar .... Pemimpin BN ingat xde ke video sex ... nak aku tunjukan juga ke... aku pun meluat dgn pemimpin pilitik yang terlampu lampau dgn sex .... macam diri sendiri bersih sangat ... Aku x kira parti mana pun...

warisantamar @ KualaLumpur said...

paparem,
dedahkanlah video seks pemimpin BN...tak ada masalah...buat masa ini, sekiranya benar bukan anwar ibrahim yg kaki liwat dan kaki kongkek itu...spt diminta umum, sumpah x nak, suruhanjaya x nak...so, anwar ni biar betul?