Tuesday, April 19, 2011

Mangsa Anwar Berikutnya? Ohh Tidakkkk...Mana Mungkin!

20 April 2011, Rabu

Beberapa blog sudah pun menyiarkan `wajah' diatas...WT menerbitkannya lagi dengan harapan `gadis atau mak gadis' ni tidak bersangkut paut dengan Anwar Ibrahim. Mana mungkin pemimpin anugerah tuhan dan papaku hebat seperti Anwar Ibrahim terlibat dengan aktiviti menenyeh perempuan diatas...Anwar Ibrahim maksum! Dia pernah baca khutbah! Dia berkawan dengan Imam Besar Bosnia, Kazakstan, Pakistan, Nazakstan, O-megatan dan banyak lagi. 

Kalau perempuan ini dikaitkan dengan Anwar Ibrahim...itu adalah konspirasi, fitnah keji dan plan kerajaan BN yang diketuai oleh UMNO untuk menghina Anwar Ibrahim...Jangan ada sesiapa bersuara samada untuk mendesak Suruhanjaya Diraja atau memaksa Anwar bersumpah laknat! Anwar seorang alim dan tidak perlu disiasat...beliau lelaki dan suami yang baik, tak percaya tanya Ajijah OMEGA...ooppss! Wan Azizah...bila-bila masa pun tuduhan mengatakan bahawa Anwar `berada diatas perut perempuan diatas', itu tidak benar sebab Anwar cuma biasa tidur bawah ketiak Azizah dan kalau teringin memerut pun memerut atas perut Wan Azizah...

Sekiranya perempuan diatas berkaitan dengan DS Najib, ini adalah balasan tuhan atas perlakuan kejam dan zalim terhadap Anwar Ibrahim. Suruhanjaya Diraja harus ditubuhkan serta merta, DS Najib kenalah letak jawatan....DS Najib wajib bersumpah laknat dan membenarkan DNA beliau diambil untuk diuji!

# Cukuplah tu....dah agak dahhhh...kalau Anwar memang bukan mustahil lah...depan belakang dia sapu...tapi dah agak dahhhh jawapan-jawapan coverline dan cover bontot dari pihak Anwar Ibrahim! Apapun kita tunggulah...kalaulah Anwar yang terlibat, memang rakus serakus rakusnya nafsu orang tua ni.....Jijah OMEGA pun tak terlayan, terpaksa merelakan Anwar landing atas perut orang lain!!!


3 comments:

paparem said...

Bab maksum ni korang jangan nak main laa. Ini anugerah nabi yang sentiasa terpelihara olih ALLAH. Korang pandai je guna maksum pada manusia biasa. PM pun pernah kene cekuo. Nape korang x sibuk .... Aku naik meluat sikap korang ni.... berapa ramai pemimpin UMNO yang buas.... pernah korang sebut. Sebab dia orang bagi korang makan.

Penulis... said...

MASAALAHNYA ORANG UMNO LAIN BUAS JUGAK, BUKAN SAMPAI NAK JADI PM PUN... INI PUNYA MAKNUSIA DAH LA KAKI MAIN BELAKANG, TAK KIRA BINI ORANG KA CHINA DOLL KA SEMUA BANTAI..
YANG JADI MASAALAHNYA SEBAB DIA NAK JADI PEMIMPIN (PM ) MALAYSIA. MACAM MANA ORANG YANG TIDAK BERMORAL NI BOLEH JADI PEMIMPIN (PM)??????

mamat said...

korang ni tak habis² dengan fitnah, korang tak takut api neraka ke? bende yang tak betul pun boleh jadi betul kat otak korang ni. apa laa