Wednesday, April 6, 2011

(Bikin Panasss!) Video Seks: Sah ...Anwar!!! (Siri 5) Azizah Buktikan Jam Omega Ada Ditangan Beliau!


06 April 2011, Rabu 

WAN AZIZAH mengesahkan jam tangan OMEGA milik Anwar Ibrahim laki beliau yang juga seorang pemimpin anugerah tuhan. Ini menidakkan gelaran Raja Kongkek kepada AnuWar! Dengan adanya jam OMEGA yang dicari-cari ini maka pentinglah Suruhanjaya Siasatan Diraja ditubuhkan untuk menyiasat kesahihan video, pelakon lelaki dan wanita dan yang mana satu jam OMEGA yang sebenarnya! Kabinet perlu membenarkan penubuhan Suruhanjaya ini...

[ihsan blogger ulardanulat]

Malangnya Wan Azizah cuma tayang jam OMEGA kat dalam handphone je! Wan Azizah nak buat saspens dan lawak kongkek sebenarnya. Hakikat disebaliknya adalah tidak mustahil Anwar Ibrahim memiliki beberapa utas jam tangan OMEGA! Jadi yang mana satu jam OMEGA yang dikatakan `hilang' dan `tertinggal' selepas mengongkek? Mungkinkah Anwar sengaja meninggalkan jam tangan OMEGA beliau setiap kali mengongkek?[time meliwat dia cuma tinggal sperm] Dan adakah jam tangan OMEGA ditangan Wan Azizah adalah salah satu dari jam tangan OMEGA yang ditinggalkan selepas dot dot dot dengan Wan Azizah? Mungkinkah akan lebih ramai wanita tampil menyerahkan jam tangan OMEGA milik Anwar? 

[Trademark: Lepas tenyeh, tinggalkan jam tangan OMEGA sebagai tanda ~ Anda memiliki sperma AnuWar!]

Pssttt....Raja Kongkek tu mandi junub tak lepas kongkek pelacur?...Sabar nanti Azizah tanyakan dengan Abang Nuar!!!...No comments: