Saturday, March 26, 2011

Suruhanjaya Siasatan Diraja Menyiasat Video Seks AnuWar Ibrahim!(Contoh muka-muka beruk berdemo i.e. mendesak Suruhanjaya disetubuhkan!)

22 Mac 2011, Selasa
(Lewat disiarkan gara-gara masalah teknikal...masalah DNA! hahaha)
Suruhanjaya Siasatan Diraja perlu ditubuhkan bagi menyiasat beberapa perkara berkaitan video seks yang didakwa membabitkan seorang pemimpin politik dan juga didakwa merupakan Ahli Parlimen di Malaysia. Lazimnya, desakan begini mudah terpacul dari mulut mereka yang kononnya memperjuangkan keadilan dan kebebasan. Tidak salah rasanya saya sebagai warganegara yang sah di bumi Malaysia yang tercinta juga melontarkan desakan ini.
Individu yang didakwa sebagai pelaku (actor) di dalam video berkenaan haruslah dikenalpasti dan disahkan. Individu berkenaan hendaklah tampil memberikan sepenuh kerjasama hatta jika diminta untuk memberikan DNA beliau sekalipun. Apatah lagi jika benar individu berkenaan adalah `pemimpin anugerah tuhan’. Suruhanjaya ini tentu amat penting. Tidak guna rasanya pihak Polis yang menyiasat kerana individu mahupun juak-juak penyokong beliau pasti akan meremehkannya dan menidakkan siasatan pihak Polis. Walaupun secara hakikinya, pihak Polis wajib bertindak membuka kertas siasatan dan menjalankan siasatan setelah menerima laporan.
Nampaknya pihak Polis, kerajaan dan juga parti siasah BN dan UMNO akan terus dicanangkan sebagai bersekongkol untuk mewujudkan konspirasi terhadap individu yang dikaitkan dalam video berkenaan. Seperti kata Nazri Aziz, ia tidak menghairankan kerana hatta parti pembangkang mempunyai masalah dalaman sendiri pun masih menyalahkan orang lain sebagai punca. Jika pemimpin pembangkang itu terkencing di dalam seluar pun maka akan disalahkan pihak lain yang menyebabkan dia itu terkencing dalam seluar. Demikianlah bangangnya mentaliti mereka yang kononnya hebat dan maksum.Bagaimana agaknya jika isteri mereka mengandung atas perbuatan mereka sendiri. Adakah mereka juga mahu menuding jari bahawa ada pihak lain yang berkonspirasi supaya isteri mereka mengandung?
Kepada individu yang didakwa sebagai pelaku dalam video seks itu ~ jika kamu dapat sedap ketika melayani nafsu jahanam itu, mengapa takut mengakui perbuatan kamu! Jangan main sorok-sorok lah brader…masa kesedapan kamu lupa dunia akhirat!
Apa pula komen Nik Aziz? Dia pun kaki spin juga, pasti menuding jari kearah orang lain. Dia juga boleh `mengampunkan dosa’ pelaku seks yang divideokan ini…yang berdosa ialah orang lain yang tidak ada kena mengena dengan aksi-aksi dalam video itu. Mungkin juga Nik Aziz akan menyalahkan individu yang merakamkan video ini kerana mengaibkan pelaku seks tersebut!  Dulu YB Telanjang itu pun `diampunkan dan di-bela’ sehabis baik oleh Nik Aziz!  Karpal Sink pasti suka sebab dia gerenti jadi `loyar buruk’ untuk kes sensasi sebegini…! Masyukkkk…
Penyokong mahupun pengikut terutamanya kepada individu yang didakwa beraksi dengan penuh kesedapan di dalam video itu ~ fikirlah banyak kali, orang ini bukanlah pemimpin anugerah tuhan. Ini adalah spesis dan virus yang akan memusnahkan Agama, Bangsa dan Negara! Dia yang dapat sedap depan dan belakang, awak yang letih berdemo dan terjerit terlolong membela individu pelaku seks itu!
Jangan buang karenn lah kawan….
         

2 comments:

PAPA GOMO said...

Errr bro? Ada jumpa jam tangan omega anwar tak? Kak wan cari lah

warisantamar @ KualaLumpur said...

stok jam omega pasar malam pun habih bro...ini konspirasi OMEGA gak ni nak bagi laku jam omega versi ori dan versi pasar malam...