Saturday, November 20, 2010

Blogger Dibayar RM2 Juta?


Warisan Tamar
20 November 2010


TAJUK tulisan ini bukanlah menggambarkan adanya blogger dibayar RM2 Juta...Maaflah kalau sahabat dan saudara pembaca `terperangkap'! Bukan itu tujuan sebenar...Tapi saya sekadar menarik perhatian bahawa jika petanda kehancuran PKR dan kejatuhan Anwar Ibrahim itu mempunyai petunjuk mahupun petanda maka...kisah ini pastinya antara beberapa petanda besar bahawa PKR akan berkubur dengan berbatu nisankan `patung' berwajah Anwar Ibrahim!

Saya berkongsi dengan apa yang telah ditulis dan disiarkan oleh Malaysia Instinct ~ Satu Hala. Ia berkongsi bahawa betapa seseorang yang sangat taksub dan fanatik terhadap PKR dan Anwar Ibrahim namun akhirnya tunduk jua kepada hakikat atau realiti bahawa `cabut lari' dari PKR dan Anwar Ibrahim adalah jauh lebih baik dari bertahan mahupun terus mendokong perjuangan PKR dan Anwar yang penuh kepalsuan. Blogger cucumatkilau yang diketahui terutamanya dikalangan blogger berkaitan politik adalah seseorang yang tersangat fanatik dan `kebal' dengan perjuangan PKR malah pernah mencium dengan ghairah Anwar Ibrahim! Telah bertindak nekad ~ blah dari PKR dan Anwar Ibrahim!!!

Andai ditanya apakah tanda-tandanya PKR itu akan karam? Antaranya para pengikut dan pemimpin fanatik semakin ramai `lari' meninggalkan PKR dan Anwar! Sebut saja nama Chandra Muzaffar, YB Ezam, YB Zahrain malah YB Zulkifli Nordin seorang peguam yang membela Anwar dan keluarga bertahun lamanya...kini tidak lagi berpaksikan perjuangan seorang yang pernah disahkan meliwat dan kini sedang dalam proses liwat II...

(Anda boleh menafsirkan apa saja jika melihat gambar ini! Anwar memang `seronok' jika ada pria-pria yang sanggup dan sudi mengucupi dan menciumnya apatah lagi jika sudi dil**** !!!)

Saya pasti, blogger cucumatkilau tidak menerima apa-apa imbuhan atau `dibeli' oleh UMNO atau yang berkaitan dengan UMNO/BN dengan nilai RM2 Juta! Andai beliau dibeli semahal itu, maka cucumatkilau memang hebat sangat...mungkin juga sebagai ganti nilai betapa `ghairahnya ciuman kasih sayang cucumatkilau terhadap Anwar demikianlah gelora hawa nafsu sang peliwat'...Namun, saya juga yakin tiada siapa yang sanggup membayar sedemikian mahal hanya untuk cucumatkilau lari meninggalkan Anwar kegersangan! Saya juga sanggup melabelkan betapa `bodohsssnya' manusia yang mahu membayar nilai RM2 Juta itu hanya kerana blogger itu pernah mencium Anwar Ibrahim dengan penuh perasaan!!!?

No comments: