Thursday, October 14, 2010

Gobalakrishnan 'PARIA' ?!!!

[ YB Gobala: YB Azmin called me a Pariah...]
Warisan Tamar
15 Oktober 2010, Jumaat

WAJAH beruk diatas adalah seorang Ahli Parlimen yang dipilih oleh rakyat yang bijaksana melalui proses demokrasi. Saya rasa pengundi yang mengundi beliau ada dikalangan mereka yang menyesal tak sudah sebab memberi peluang beliau menikmati `privilege' dan `emolumen' sebagai Ahli Parlimen sedangkan perangai saling tak tumpah seperti seorang *%#$&@....????

Saya cukup meluat dengan aksi mengada-ada YB seekor ini...kadang terasa dia ini macam inginkan publisiti murahan. Kadang beliau semacam membayangkan (melalui aksi-aksi beruk beliau dan dalam ceramah-ceramah politik!) bahawa Malaysia sebuah negara teruk dan tidak demokrasi serta pelbagai lagi kecaman dan kata nista. Sedangkan jika beliau (dah kerap sangat melawat pun!) melawat negara India yang baru sahaja selesai menganjurkan Sukan Komanwel (dengan 1001 macam rungutan dan permasalahan)...ramai lagi setinggan, peminta sedekah malah miskin tegar dan saya yakin sistem kasta dimana kasta pariah dianggap paling rendah sekali masih wujud!

Sekarang, beliau harus malu dan tampar muka sendiri kerana aksi-aksi beruk dan demonstrasi beliau bukan setakat mendatangkan meluat rakyat marhaen tetapi juga rakan akrab (dulu lah!!!)...Gobalakrishnan Pariah!!! Bukan saya gelar tapi YB Azmin Ali (Calon Timbalan Presiden PKR) yang gelar dan beliau sendiri akui YB Azmin ada menggelar beliau sebagai PARIAH....!!!

Ingatlah, kalau kita rasa kita hebat...ada lagi lebih hebat dari kita! Tak payah jual temberang lah...


Sidang Media YB Gobalakrisnan ~ Pariah

[YB Gobala (muka bengang) : YB Azmin called me a Pariah!!!]

1 comment:

hangkedee said...

apa dia tak sedar dia 2 paria habis kenapa tak tukar nama John baru betul betul paria berkasta sikit masuk mat salleh entah dari estet mana dulu mari